Grohe Eurosmart (30305000)

Артикул: 4005176343285

Производитель:
Модель
4005176343285
Наличие
Есть в наличии

Висувна лійка підвищеної комфортності з двома режимами струменя

висувається вниз лійка підвищеної комфортності забезпечить Вам максимум свободи дій на кухні для будь-яких завдань - будь то миття овочів, чистка миття або наповнення каструль. Одним натисканням на кнопку Ви зможете в будь-який момент перемикатися між м'яким крапельним потужним душовим режимами Струменя, що полегшить Вам роботу на кухні.

Завдяки GROHE EasyDock душова лійка автоматично повертається на своє місце в виливши

Система GROHE EasyDock оснащена шлангом Glideflex з низьким коефіцієнтом тертя і противагою, який гарантує, що душова лійка плавно повернеться на своє місце в виливши. Завдяки цій технології змішувач також дуже просто встановити.

Обертання виливу в радіусі 88 °: плавний хід і повний контроль

Плавне обертання виливу, обмежене радіусом в 88 °, забезпечує достатньо свободи дій і при цьому виключає Удари виливу про найближчі стіни і шафи.

Хромоване покриття GROHE StarLight робить виріб легким у догляді

Як догляду змішувач досить протирати сухою серветкою: його надзвичайно гладке покриття стійке до подряпин і надовго зберігає сяючий блиск. Ваш змішувач заощадить Вам велику кількість часу при збиранні і завжди буде виблискувати як новий.

Технологія GROHE SilkMove, що застосовується в картриджі, забезпечує плавність управління важелем

Цей змішувач вищої категорії якості оснащений механізмом плавного регулювання температури і натиску води, за рахунок якого важіль управляється легко протягом багатьох років експлуатації.

Система Профілактики вапняних відкладень SpeedClean дозволяє легко і швидко видаляти вапняний наліт

Система профілактики вапняних відкладень SpeedClean оберігає від них змішувачі, лійки професійного типу і висувні душові головки. Всі лійки оснащуються М'якими силіконовими форсунками, які очищаються від накипу простим протиранням. Виливи також оснащуються аналогічними форсунками і також легко очищаються протиранием. Ви будете блискавично справлятися з прибиранням, адже нашим виробам не потрібно трудомістка чистка.

Система полегшеного монтажу з чіткими інструкціями

Ви встановите Даний змішувач буквально в одну мить. Система полегшеного монтажу передбачає всього кілька компонентів і дуже проста у використанні. Завдяки входять до комплект гнучких шлангах підводки і чіткої інструкції монтаж придбаного змішувача не складе Вам праці.

Плавне обертання

Завдяки своєму гнучкому поворотному виливши цей змішувач забезпечує максимум комфорту при мінімумі зусиль. Його зручність особливо помітно при одночасному користуванні двома мийками.
Характеристики
Використані матеріали хром
Довжина гнучких шлангів 520 мм (з гайками G3/8")
Керамічний картридж + (35 мм)
Колір сріблястий
Особливості висувний вилив, поворотний вилив, перемикання типу струменя (поворот на 88°)
Посадковий діаметр змішувача 34 мм
Принцип змішування одноважільний
Спосіб монтажу на мийку

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
Защита от роботов
  • 8714 грн

Для того чтобы добавить свое предложение, Вы должны Залогиниться, и иметь Бонусные балы